Šta treba da znate o igraonici

TUBA FUN?

200+

  Održanih žurki      

5000

      Zadovoljne dece  

8

    Animatora    

300+

    Rođendana  
Tuba Fun

Dečija igraonica Beograd

Smeštena u strogom centru grada, dečija igraonica TUBA FUN je savršeno mesto za igru, učenje i rođendansku zabavu mališana svih uzrasta. Atraktivna lokacija, jedinstveno uređen prostor, veliki broj različitih sadržaja, popularne cene, stručno i ljubazno osoblje, samo su neke od prednosti koje Vam nudi naša dečija igraonica.

Prelepo uređen prostor igraonice TUBA FUN obuhvata 200m2 i raspolaže raznovrsnom sadržajima neophodnim za kvalitetnu i bezbednu igru mališana. Najmlađim drugarima na raspolaganju je maštovito opremljen bebi kutak u kome se nalaze brojne igračke za njihovu razonodu. Sve prave avanturiste oduševiće veliki trodimenzionalni lavirint, spiralni tobogan dužine 5 metara, kao i zid za penjanje.

Po najvišim standardima

  •     Površina igraonice preko 200 kvadratnih metara
  •     Raznovrsni sadržaji za sve uzraste
  •     Poseban prostor sa kreativnim sadržajima
  •     Poseban prostor namenjen roditeljima

Kreativni sadržaji

Sa željom da kod mališana razvijamo maštu i inteligenciju, osmislili smo poseban prostor u kome se nalaze brojni kreativni sadržaji: dečija kuhinjica, radionica, garderobić za maskiranje i sl. Ljubitelji pevanja mogu da se oprobaju u karaokama, uz brojne popularne hitove domaće i strane muzike.

tuba_58 (Large)

Kafeterija

U okviru naše igraonice nalazi se i poseban prostor namenjen roditeljima koji mogu da uživaju u vrhunskoj kafi, posebnom blendu napravljenom samo za naše goste, i dobroj muzici, dok čekaju svoje mališane da završe sa igrom.

Enterijer naše kafeterije predstavlja savršen spoj modernog industrijskog, ali toplog enterijera, punog prirodne svetlosti.

Zahvaljujući lokaciji u centru grada, igraonica TUBA FUN je idealno mesto za sve vrste proslava u prijatnom ambijentu koji prima veliki broj male i velike dece.

Sve proslave su zatvorenog tipa, a preporučeni termini u trajanju od 2,5 sata, a po Vašoj želji mogu biti i duži. Nudimo veliki broj termina za proslave, radnim danima i vikendom, po pristupačnim cenama.

Atraktivna lokacija, jedinstveno uređen prostor, veliki broj različitih sadržaja, popularne cene, stručno i ljubazno osoblje, samo su neke od prednosti koje Vam nudimo.

Zakup igraonice

U cenu rođendana uključen je zakup kompletnog prostora, kafić i igraonica sa svim sadržajima (3D lavirint, tobogan, zid za penjanje, kuhinja, radionica, garderobić za maskiranje, bebi kutak), rođendanske pozivnice, kao i kompletan pribor za posluživanje (tanjiri i escajg za odrasle, plastični/papirni pribor za decu, čaše, salvete, posude koje održavaju temperaturu hrane itd.).

Piće se služi iz našeg šanka po pristupačnim cenama, a hrana koju donesete biće servirana i poslužena od strane našeg stručnog i profesionalnog osoblja: konobari i šankeri. Ako želite možete nama prepustiti kompletnu organizaciju posluženja u saradnji sa ekskluzivnim partnerom, Stepin Vajat čiji garant kvaliteta je višedecenijsko iskustvo u pripremi vrhunske hrane.

Za zabavu mališana zaduženi su profesionalni animatori, a program je u potpunosti prilagođen uzrastu slavljenika i njegovih drugara. Ukoliko imate neku posebnu želju, budite slobodni da nam kažete i mi ćemo Vam izaći u susret.

separator

Moja Anja doživljava Tub Fun kao svoju drugu kuću. Iako ne stanujemo blizu, često smo u centru kod moje sestre, pa naša deca ovde uživaju.”

Milica Ivić

Mama

Dugo smo suprug, deca i ja tražili igraonicu u centru koja bi zadovoljila sve naše kriterijume. I sada smo sigurni da je TubaFun pravi izbor.

Dragana Mandić

Mama

Fenomenalan prostor, sjajno osoblje, ljubazni, predusretljivi, profesionalni. Uživali smo svi, a posebno Tara. Jedva čekamo ponovno druženje!

Milenkovići

Roditelji

Omiljena igraonica moje dece, prava je retkost ovako prostrano mesto u centru grada. Sve pohvale, ljubazno osoblje, rođendani su im super, moja preporuka!”

Mirjana Adžić

Mama

separator

360° panorama TUBA FUN igraonice

Mi smo ponosni na našu igraonicu i želimo to da podelimo sa vama, svo to uživanje čak i za one koji kod nas još nisu dolazili. Pre nego odlučite da započnete druženje sa nama, pozivamo vas na jednu virtualnu šetnju kroz TUBA FUN, kako biste se uverili da smo ovde uložili puno ljubavi, znanja i energije kako bi se vaša deca prepustila isključivo igri i uživanju u kreativnom i bezbednom okruženju.

Call Now Button