Šta nudimo?

Dečija igraonica Beograd

Igraonica TUBA FUN se nalazi u strogom centru Beograda, na opštini Stari Grad. Savršeno je mesto za igru, učenje i rođendansku zabavu mališana svih uzrasta. Atraktivna lokacija, jedinstveno uređen prostor, veliki broj različitih sadržaja, popularne cene, stručno i ljubazno osoblje, samo su neke od prednosti koje Vam nudimo

tuba_53 (Large)
tuba_59 (Large)

Radionice

Radionice su namenjene deci koja pohađaju predškolsko i osnovnu školu. Učesnici radionice su podeljeni u manje grupe (do 10) i raspoređeni prema uzrastu, kako bi se na taj način posvetilo više pažnje svakom učesniku i adekvatnije odgovorilo na sva njihova pitanja. Svaka radionica traje od 60-90 minuta u zavisnosti od uzrasta učesnika. Radionicu čine četiri segmenta.

Rođendani

Rođendaonica TUBA FUN je jedinstveno i maštovito uređen prostor u strogom centru grada,  idealan za proslavu rođendana mališana svih uzrasta. Naš cilj je da prijatnim ambijentom, velikim izborom sadržaja, profesionalnom uslugom i pristupačnim cenama, učinimo proslavu rođendana Vašeg mališana nezaboravnom za sve goste.

tuba_18 (Large)
tuba_1 (Large)

Pravilnik

Kupovinom karte roditelj ili pratilac saglasan je da dete boravi i igra se u igraonici.
Roditelji puštaju decu u igraonicu na svoju odgovornost.
Svi sadržaji unutar igraonice su urađeni po najvišim bezbednosnim standardima. Ipak, mogućnost povrede je uvek prisutna.
Igraonica ne snosi odgovornost u slučaju povrede deteta u toku igranja.
Deca mlađa od 3 godine u igraonici mogu boraviti isključivo u pratnji roditelja koji ih aktivno čuvaju, kako bi kao i ostala deca, mogla uživati siguran i bezbrižan boravak.
Igraonica ne snosi odgovornost u slučaju da se lične stvari izgube ili nestanu.
Radi održavanja visokog nivoa higijene, ulazak u deo za igru obavezan je u čarapama.
Prostor u kom se deca igraju je nepušački. U isti se zabranjuje unošenje hrane, pića i igračaka sa kojima dete može povrediti sebe ili drugo dete.
Lavirint (kavez) je atestiran za decu od 4 do 12 godina.
Mere koje su pravilnikom predviđene su donete kako bi vama pružili što bolji kvalitet usluge.

Želite da nas kontaktirate?

Call Now Button